TELEFON: 098.414.113

Psi čuvari - psi za zaštitu

Ukoliko posjedujete poslovni prostor, skladište ili neki drugi veći ili manji poslovni objekt, a ne želite riskirati mogućnost provale i nanošenja značajnih materijalnih šteta Vašem poslovanju, a također niste sigurni u djelotvornost noćnih portira s obzirom na mogućnost da ljudski faktor zakaže u ključnom trenutku, idealno rješenje za Vas može biti investiranje u nabavku treniranog psa za zaštitu objekta.

  Psi za zaštitu   Psi čuvari

Psi prikladni za takvu ulogu pažljivo se biraju iz odabranih legla s obzirom na psihofizičke karakteristike koje moraju posjedovati kako bi odgovarali Vašim potrebama. Najprikladnije pasmine za školovanje u navedenu svrhu, a koje vam stoje na raspolaganju, su njemački ovčari, belgijski ovčari, rottweileri i dobermani.

Školovanje pasa vrši se po ispitnim programima: IPO I, II, III i SchH I, II, III, ispit A, ispit B, te u skladu s Vašim potrebama i specifičnostima koje Vi iskažete kao nužnima da bi Vam pas u potpunosti odgovarao.

Osnovni zadatak koji se od pasa u takvim slučajevima traži sprečavanje je ulaska nepoznatih i neželjenih osoba unutar Vašeg objekta pod svaku cijenu unatoč bilo kakvim mogućim fizčkim prijetnjama.

Ukoliko smatrate da bi trenirani pas za zaštitu Vašeg objekta mogao udovoljiti Vašim potrebama, rado ćemo organizirati prezentaciju pri kojoj će te moći vidjeti pse na djelu i uvjeriti se u efikasnost navedene vrste zaštite Vašeg objekta.

Odlučite li se za nabavku psa, dajemo Vam probni rok od 20 dana da provjerite da li je to ono što ste željeli. Ukoliko niste zadovoljni, vršimo doškolovanje pasa prema Vašim željama i potrebama, ili eventualno zamjenu.

Želite li bilo kakve informacije ili pojašnjenja, slobodno nam se javite.

 

Naši psi na Svjetskom prvenstvu    Trening policijskog psa
     
 

 

Za sve informacije svakodnevno Vam stojimo na raspolaganju - 098.414.113

Additional info in English - 099.333.33.14

Boxovi za pse

Izrada boxova svih tipova i veličina od visoko kvalitetnih materijala ...

Detaljnije ...

Pratite nas na FaceBooku

Ova web stranica koristi kolačiće (engl. Cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Da biste saznali više o kolačićima koje koristimo i kako ih izbrisati, pogledajte našu Izjavu o zaštiti privatnosti.

Prihvaćam kolačiće s ove stranice.